Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

torsdag 6 januari 2011

Asiatisk matkväll.

Då var det dags för årets första aktivitet, asiatisk matskola.

Vi har preliminärt bokat upp Green house, golfrestaurangen på Sant Jörgen Park Resort, 29/1 för en alldeles speciell kväll i ledning av vår erfarne asiatiske kock Karl Grafström. Han kommer att hålla en asiatisk matlagningskurs där vi i fyra grupper kommer att tillreda ett flertal rätter både varma, kalla, råa & tillagade med influenser från våra exotiska vänner i öst.
Efter ett glas & ett varmt välkomnande minglar vi lite samtidigt som vi lottar ut grupperna som ska nå kulinariska höjder tillsammans i köket.
Det kommer att finnas olika sortes dryck att förtära under kvällen till förmånliga priser.
När alla känner sig redo att severa sina rätter dukar vi upp en buffé av våra mesterverk & åtnjuter dessa tillsammans i restaurangen
När vi känner att det är dags att gå vidare kanske vi slinker in på ett glas i den vackra hotellbaren.

Det kommer att vara 16 deltgande & det finns 6 platser till förfogande. Vi träffas 16:00 & priset för kurs ink. mat är 500:- för medlemmar eller 650:- för oinvigda. Medlemmar har som vanligt förtur. Måndagen 10/1 får jag reda på om vi säkert har lokalen. Sista anmälnings dagen & betalning är fredag 21/1 till Christian på c.thoresson@live.se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar