Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

torsdag 1 november 2012

Hej tomtegubbar drick ur glasen och låt oss hel dinga vara!

Hoo hoo hoo.

Då va dé bara 3 platser kvar å inte allt fö långt till sillkarusellen drar igång.
Då ska vi läpja fnitterbeska å tugga stångkorv té munlädret glappar. Framåt småtimmarna vill bästefar förmodligen dansa fräckispolka mé sillhora medans nissarna tömmer krusen å spottar snusen på stackars Kolle som fyllnat té lite för bra å spytt i sin egna stövel. När en rödglödgad Rudolf frustar ute i den gula snön av för många jästa glöggäppeln är de dags å ta plats i droskan. Har ve tur så kanske färden bär a té nå lada på Hesingen där vi kan plana ut innan skallebanken kommer över å nattar oss för en allt för lång dvala. Me ytterligare tur så vaknar vi innan julafton å mins åtminstone en å annan spritvisa som avlägset dånar i skallroten innan den sista meningslösa sillabiten kommer upp lagom té ungarna vill ha sin första skinkmacka.

Vill ni vara med på de här utbildande marina gottebordet med vuxet sällskap så gäller det att betala för att ha sin plats säkrad. Annars släpps platserna till andra som vill med när de 30 anmälningarna kommit in.

Priset blir 350:-/ medlem och 475:-/ hang around. Har ert medlemskap gått ut så är det dags att förnya inom en månad om ni vill slippa förseningsavgift.
Anmäl er till christianthoresson@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar