Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

torsdag 13 september 2012

Hard rock hallelujah!

Gött kött på en planka.
I går kväll hade Gourmand ledningsmöte för att planera hösten och avslutade på 2112, en pub och restaurang ägd av Inflames gänget.

Vi hade inga förväntningar mer än att Jonas hade klämt i sig en god burgare här i sommras.
Till den mycket goda ACME IPA`N, India pale ale från Californien; behövdes det en god köttbit. Vi kollade bland burgarna och hittade snabbt två favoriter som fick det att vattnas i våra munhålor. Min blev 180gr nymald amerikansk högrev glacerad med chipotle, pepper jackost, jalapenodressing, sallad, tomat, lök, hembakat bröd, fett goa pommes av bakpotatis, cole slaw.

Jonas burgare gick inte av för hacker heller. Den tallriken bestod i stället av Wagyukött (som Kobe, det absolut finaste köttet), halstrad anklever, tryffelmajonnäs och liknande tillbehör. Även denna var till belåtenhet för kungligt folk.
Allt var verkligen tillagat perfekt, det frågades efter stekgrad och följdes fint. Krispigt bröd, röd, saftig börjare med god köttsmak, god glace, dressing och ost. Krispigt gyllenbruna pommes med krämigt innre, fräscha grönsaker och helt ok cole slaw. Ta mig f'*n den bäst burgaren i hela mitt liv som Gourmand!!
Det är en trevlig lokal med skön personal och ett bra basutbud på finöl för oss ölnördar.

Hit ska vi igen för en burgare och fler öl. Det är ett måste för alla som älskar burgare, men även för er som tycker att det är tråkig mat som min vapendragare JW som inte ätit kädjehamburgare på hela året.
Jag ger det här haket toppbetyg för maten och det är bra betyg av två kräsna gommar.
http://restaurant2112.com/burgare/ här kan ni spana in hela menyn.

Go kväll
Christian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar