Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

lördag 1 september 2012


Gourmandkalas!
Nu är det 3 år sedan matoraklet och människovännen Christian startade klubb Gourmand. Själv har jag, Jonas, haft förmånen att få följa med på resan från start och tillsammans har vi med er fått många trevliga stunder. Dryckesgurun och blivande byrådirektören Anders gjorde till sist treenigheten fullkomlig. . En och annan läcker matbit och många goda drycker har funnit sin väg ner i våra medlemmars kräsna magar sedan dess på våra möten.

Detta vill vi fira med födelsedagskalas! Lördagen 13 oktober träffas vi i Vikings MCs klubbstuga och kalasar i tysk oktoberfestanda. Gourmand bjuder på en god tysk korv med mos och tillbehör, en traditionell gourmandquiz med fina priser och glad musik. Dryck inhandlas på plats kontant av Vikings trevliga personal. 100 riksdaler vill vi ha för kalaset.
Gourmandmedlemsskap är nödvändigt och har ni inte ett sådant för det kommande året ordnas detta i samband med anmälan.

Till christianthoresson@gmail.com skickar ni anmälan och ni får bekräftelse, kontonummer och betalningsinfo av honom. Senast  1/10 vill vi ha er anmälan. Men vänta inte för länge! Platserna är begränsade.
FAQ:

När?  Lördag 13 oktober 1800

Var?  Vikings MC, Grimmeredsvägen 142 Västra Frölunda
Hållplats: Klangfärgsgatan. Fortsätt i bussens riktning på Tonhöjdsgatan och ta vänster på Grimmeredsvägen ca. 100meter

Medtages: kläder, glatt humör och kontanter till dricka

Välkomna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar