Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

måndag 22 oktober 2012

Tack alla medlemmar som gjorde 3 årsfesten lyckad!

Jonas och jag får tacka för att Ni gjorde festen till ett faktum!
Det var riktigt roligt och blev en trevlig tillställning. Lokalen kunde nog inte varit mer passande för en sann oktoberfest.


Undertiden som Jonas stog ute i regnet i grillstugan och grillade på de sista korvarna så fick vår dörrvärd Andreas och jag börja hälsa de första gästerna välkomna.
Det började ju med lite barhäng och goda oktoberfestöl, som dessvärre tog slut alldeles för fort. Efter att Horst och Horst sagt några hyfsat väl valda ord så blev det tysk husman. Tre sorters korv, mos, surkål, lantbröd, senap och andra goda tillbehör stog på menyn.
När bukfyllan nått sin botten så fick vi vallat ut alla i det uppfriskande sensommarregnet för en spektakulär show av Viktor Ingemarsson. Det luktade lampolja, bränt hår och värmde 5 meter bort.

När vi simmat in igen så blev det vårt traditionella Gourmandquiz som minst sagt leverade olika resultat av medspelarna. De tre lag som hamnade på prispallen fick välja bland godsaker och lektyr.
Nu när allt det formella och måsten var avklarat så var det bara att ta av betslen på vildhästarna och släppa de fria, nu var det umpa umpa fest!

Vi får naturligtvis tacka de goa gubbarna i baren från Viking MC också.
Som vanligt har Elin Carlsson skänkt oss några tillbakablickar. (Det finns ett censurerat album man kan få lösa ut för en oförskämd summa som självförstörs efter 24 timmar).


 
























Ja tack för det här! Nu ser jag fram emot chokladprovningen 7/11, har ni inte anmält er kan ni göra det till christianthoresson@gmail.com
Tyska kramar
Horst Christian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar