Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

söndag 28 oktober 2012

Humlekollen

För er som är ölnördar som mig själv eller för er som bara gillar att få skum i mustaschen eller göra läppstiftsavtryck på sejdeln, så finns det ett hjälpmedel. Untappd är en app om öl till androidtelefon eller iphone som man även kan ha i mer detaljrik version på datorn.

Du kanske inte vill använda den som ett enklare socialt nätverk som är på tapeten nu, utan bara få tips och betygsätta de öl du dricker eller skriva upp de du suktar efter på din önskelista.
Iband kan det vara svårt att komma på vad man ska välja när rad efter rad med buteljerad humlekärlek pryder hyllorna på Systemet.
Då kan det komma att vara till stor hjälp att kolla vad din bästa ölhävarpolare nyss har avnjutit och välja ett par av de som ligger bäst till på prispallen.

http://untappd.com/ Följ den här länken och kolla läget, det är inte svårt och kostar dessutom inget, så varför inte prova.
Vi syns på Untappd.
Skål!
Christian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar