Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

söndag 3 oktober 2010

Oceaner av humle!

Snart har filmen Oceaner premiär på våra filmdukar och enligt mina tämligen säkra källor är det en extremt påkostad variant av Pripps blå-reklamen som sponsras av grabbarna på Ocean. Därför är det extra kul att få meddela at vi är välkomna till dom fredagen 5 november 1900.
Vi får en rundvandring i bryggeriet med passande ölundervisning, historia och kuriosa. Därefter serveras vi en bratwurst och surkålsplatte av Peter som vi sköljer ner med någon av de 6 öl vi får prova under kvällen.
Förmånspris för Gourmander är 450 kr och för ofrälse 500kr (ord. 550kr)
Det finns plats för 22 ölhävare så är ni inte snabba att anmäla er får ni sitta på trappen och sura.
Sista anmälningsdag är 21/10 och ni mejlar Christian eller mej och säger ja. Betalning göres på Cs konto i vanlig ordning.
Champagneprovningen som utlovats är i dagsläget lite dyr men vi jobbar på en prisvärd variant och meddelar när vi hittat ett datum Efter årsskiftet blir det hursomhelst så vill ni ha skumpatips får ni mejla Anders eller Bengt Fritjofsson.

Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar