Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

måndag 30 augusti 2010

Födelsedagskalas!

Bästa Gourmander! Det är ungefär ett år sedan Christian kom och berättade att han hade fått en uppenbarelse i en dröm där han var president i ett stort sällskap för livsnjutare och han undrade om det kunde vara en sanndröm och ville jag vara med i klubb som skulle kallas Gourmand? Jag sade att jag inte visste nåt om sanndrömmar men visst lät det bra med en mat och dryckklubb så vi körde igång och efter ett antal trevliga och lärorika möten runt om i stan är det dags för födelsedagskalas!

Lördagen 25 september bjuder vi våra gamla och nya medlemmar på 1-årsfest på Amerikabaren. Kl 19 bjuder vi på en välkomstdrink och efter mingel och en utmanande Gourmand-quiz med fina priser tar vi för oss av en värmande höstgryta med tillbehör. Sen kalasar vi hela kvällen!

Dryck köper ni i baren under kvällen och grabbarna på Amerikabaren kommer att fixa Oceanöl och gott vin till bra pris. Är du inte redan medlem är detta ett lysande tillfälle att gå med. Du mailar bara ditt intresse till Christian så får du kontouppgifter och partybiljetten är ordnad!

Först till kvarn gäller i vanlig ordning så skriv in 25/9 i almanackan så kör vi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar