Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

söndag 8 augusti 2010

En skönsöndag i himmelriket.

Då var det äntligen dags för att hela sin kropp på Sankt Jörgen Park Spa. Det blir en lugn & skön söndag med sparitual, vilket innebär att man får ett kit med olja, peeling, scrup, ansiktsmask, fotsalt mm. så får man välja om mellan lugnande, renande eller energigivande.
Inne på spat så går man olika steg mellan olika bastu, basänger, duschar & avkopplingsrum. Man kan ligga & vila, läsa, dricka te, äta frukt eller ligga i en solstol & titta på kossorna på höjden intill, bara glömma allt utanför det gröna området.

Vi träffas 29/8 13:40 för att samla ihop gänget, alla betalar för sig själva till ett reducerat pris vid uppvisande av ett giltigt medlemskort för Gourmand i kassan.
Spat stänger 21:00 så det finns gott om tid för de som vill slappa extra länge.

Man kan äta något lättare under dagen i spacaféet i sin morgonrock, men för de som vill kommer vi att äta en varmrätt i den nya restaurangen vid 19:00. Jag återkommer om ett par rätter att välja mellan & pris. Totala antalet platser är 20 pers. sista anmälnignsdagen är söndagen 22/8 till Christian på c.thoresson@live.se
Pris är 295:- för Gourmand medlemmar vid uppvisande av medlemskort i kassan & 695:- för andra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar