Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

måndag 4 juni 2012

Italienska druvor och delikatesser.

Efter Anders Molins strålande insats med bubbelprovningen senast så tänkte vi att han skulle få prata om något han verkligen brinner för! Just det, italienska viner. Kan hända att det blir något med förkärlek från Piemontetrakten.
Vi provar 4 olika viner och det bjuds på tilltugg i form utav charkuterier, ost, bröd med god röra. Vi strävar efter att kunna träffas på Kvarnbergsgatan 4 där bubbelprovningen var. 17:00 öppnas porten till medelhavet.
Jag vill uppmärksamma om de nya rutinerna för betalning för aktiviter och medlemskap. Det står på bloggen men ni kan få en pdf-fil mailat om ni inte fått det redan.
Anmälan görs till christianthoresson@gmail.com men gäller inte för än betalning är mottagen. Senast 2 veckor innan lördag 25/8 då det äger rum. 390:-/ medlem och 460:- för icke medlemmar.
Varmt välkomna önskar
de vise på Gourmand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar