Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

torsdag 22 december 2011

Kärt återbesök på Ölrepubliken.

Då var det dags för nästa års första träff på vår omtyckta pub, Ölrepubliken. Vi hade ju tänkt oss att besöka Dugges men det blev för dyrt då man var tvungen att välja till mat och buss eller taxi då de flyttar till Landvetter i januari. Dessutom har de inte provningar på lördagar.
Men det här blir minst lika bra, speciellt när Pelle håller i det som haft både vår öl och whiskyprovning tidigare. Vi tänkte hylla de Amerikanska ölen som folk fått upp ögen för på senare tid och visa att de är riktigt duktiga och inte bara har Budweiser.
17:00 28 jan börjar provningen så de som vill träffas innan och tjöta lite är varmt välkomna. Säg att ni är från Gourmand så kan vi vara i det stora rummet där provningen ska vara.
För de som vill så har de riktigt bra pubmat som vi kan ta in, efter att Pelle har seglat hem oss från staterna på en skummande upptäcksfärd.
Sista anmälnings och inbetalningsdag är 14/1 till c.thoresson@live.se det sker ingen återbetalning.
Pris för dryckesprovningen: medlem 380:-, oäktingar 450:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar