Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

onsdag 6 februari 2013

Äntligen En Öl & Whisky mässa i Göteborg


Här kommer en liten rekommendation som jag inte tycker att någon gourmand ska missa. Detta är en Öl & Whisky mässa som kommer hållas på Svenska Mässan den 12-13 April. En mässa för den som vill uppleva en massa goda drycker från många mikrobryggerier och whiskydestillerier och prova dryck från olika importörer. Det kommer även finnas chans att träffa bryggmästare och andra intressanta personer inom den stora öl- och whiskyvärlden. Några utställare med delikatesser kommer att finnas på plats och gör det möjligt att ta sig en liten munsbit mellan provsmakningarna.

För den lite mer intresserade kommer det också att finnas separata provningar och föreläsningar där man kan lära sig fantastiskt mycket om dessa fina drycker. Mer info om vad det kommer att finnas för olika föreläsningar m.m. kommer finnas på En Öl & Whisky mässas hemsida i slutet av februari.

Kostnad för detta evenemang är 200:- för entré, där ett öl- eller whiskyglas ingår. Dryckesprover betalas med dryckeskuponger som även kan köpas när man förköper entrébiljett. Förköp är ett bra val då det redan har sålts många biljetter. 

Kika gärna in på hemsidan för att se vilka olika bryggerier/destillerier som kommer att medverka på mässan. Där kan man också köpa sina biljetter. På mässans Facebooksida kan du också hitta massa bra information.



Hoppas att vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar