Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

fredag 4 januari 2013

Vin och fiskkväll!!

Då var det äntligen klart med datum för vår vin och fiskafton. Fredag 22 februari kl 19 samlas vi i Eriksbergs vinsällskaps fina lokal. Detta är första gången Gourmand och Eriksbergs fesk- och skaldjursakademi har en gemensam aktivitet och detta blir givetvis mycket trevligt!
Under Anders Molins ledning kommer vi prova kombinationer med vin och smaker från havet. 5 viner och några smakbitar ingår i provningen och därefter äter vi en mer mättande måltid så att vi står oss ett par timmar.
Priset är 450kr för ovanstående mat och vin. Dryck innan och efter provningen kommer att säljas för ett förmånligt pris. Obs! Endast medlemmar (250kr/år) är välkomna denna gång.
Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag är 28/1. Då skall även anmälningsavgiften vara betald för att anmälan skall gälla. Får ni inte en plats direkt sätter vi er på väntelista och meddelar direkt om det blir en avbokning. Är inte Gourmands 16 platser uppbokade 28/1 har EFSAs medlemmar rätt till dessa platser.
Anmälan görs som vanligt till klubbgourmand@gmail.com och ni får kontonummer och betalningsregler av honom.
Chip!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar