Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

söndag 5 augusti 2012

Närodlat.


Ja, mer närproducerat än så här kommer man väl inte. Squash är ju första gången som jag odalt så det är riktigt kul när det blir sådana här skönheter. Dessvärre är det en del av de som ruttnat vid blomman innan de blivit färdiga.
Äntligen har oxhjärtatomaterna börjat komma, rejäla doningar som kan bli upp till 250gr st.
I morgon blir det nog en sallad med råmarinerade grönsaker i så att man får känna hur de smakar och behålla färgerna.
Jag måste smörja Annie ordentligt nu så att jag kan få sätta upp ett litet växthus på gräsmattan till nästa vår. Då blir det ju betydligt lättare att få bra avkastning på grönsaker, även mer exotiska som fikon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar