Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

fredag 6 april 2012

Smått och gott.

Här kommer några smakprov på några rätter vi provlagat för nya menyn på Garden Café 10 april.

Vit sparris, rökt potatisblanquette, löjrom, maltjord, våtarv och kryddkrasse.

 Råmarinerad färsk pilgrimsmussla, romkräm, svenska kungsräkor, algsallad, saltinlagd morot, sjökorall.

 Vildsvinsrilette med kyndel och korngryn, rödbetskräm, sallad på äpple och rotselleri, ciderbakat äpple och friterade lökringar.
 Kyclingballotine på majskyckling från Bjäre med Gotländsk tryffel, pocherat Welsumerägg, nässelsalt, nässelkräm, krispigt kycklingskinn, tryffelkrutong, kallpressad rapsolja.
 Citrontimjanbakad kronärtskocka, getost kräm, maltjord, ciderbakat äpple, tryffel honung.
 Stek kummelrygg, krabbdumplings, forellrom, sockerärtskräm, grön sparris och vårlök, champagnefumé.
 Lammrygg, lammkorv med parmesan, rödvin och muskot, sotad svartrot, torkade körsbärstomater, citron och dragonsås.
 Grillad Entrècôte, saltrostade primörer, grillad vitlök, svartpeppar och lagerbladsmör och oxdemi glace.
 Rabarberchiboust, björksavsgranité, syltad rabarber, rostad brioche, jasmin och äppleblomma.
 Mörk chokladkräm med hallonkrisp, havssalt, chili och kakaoböna, kaffesorbet, romskum och chokladflarn.
Seg nötkaka, blåbärspanna cotta, citroncurd, söt fönsterlav, nötkrokant och rostad mandelglass.

Nu är det bara att finslipa på recept och fina upplägg till det är dags.
Kom gärna och prova och låt oss ta er med på en kulinarisk resa.

Hälsningar Christian.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar