Vit sparris, rökt potatisblanquette, löjrom, maltjord, våtarv och kryddkrasse.
Råmarinerad färsk pilgrimsmussla, romkräm, svenska kungsräkor, algsallad, saltinlagd morot, sjökorall.
Kyclingballotine på majskyckling från Bjäre med Gotländsk tryffel, pocherat Welsumerägg, nässelsalt, nässelkräm, krispigt kycklingskinn, tryffelkrutong, kallpressad rapsolja.
Citrontimjanbakad kronärtskocka, getost kräm, maltjord, ciderbakat äpple, tryffel honung.
Stek kummelrygg, krabbdumplings, forellrom, sockerärtskräm, grön sparris och vårlök, champagnefumé.
Lammrygg, lammkorv med parmesan, rödvin och muskot, sotad svartrot, torkade körsbärstomater, citron och dragonsås.
Grillad Entrècôte, saltrostade primörer, grillad vitlök, svartpeppar och lagerbladsmör och oxdemi glace.
Rabarberchiboust, björksavsgranité, syltad rabarber, rostad brioche, jasmin och äppleblomma.
Mörk chokladkräm med hallonkrisp, havssalt, chili och kakaoböna, kaffesorbet, romskum och chokladflarn.
Seg nötkaka, blåbärspanna cotta, citroncurd, söt fönsterlav, nötkrokant och rostad mandelglass.
Nu är det bara att finslipa på recept och fina upplägg till det är dags.
Kom gärna och prova och låt oss ta er med på en kulinarisk resa.
Hälsningar Christian.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar