Vad gör vi?

Ett sällskap där likasinnade kan träffas för att umgås och avnjuta goda drycker och mat. Det kommer att hållas provningar, föreläsningar, middagar och vingårdsbesök för att nämna några aktiviteter. Tips på drycker, recept, restauranger och barer.

lördag 28 januari 2012

Skumpakväll!

Då har vi äntligen lyckats ordna en provning av bubbel. Lördag 28/4 1700 samlas vi på Kvarnbergsgatan 4 i Västra Nordstan där Anders Molin skall lära oss ett och annat om mousserande vin. Efter den spirituella och säkert mycket roande lektionen provar vi två äkta Champagner och två mousserande viner från andra delar av världen. När vi testat och delat med oss av våra smakupplevelser äter vi lite snittar och plockmat som skall passa till skumpan. Vin och öl kommer att finnas till försäljning för de som vill ha mer att dricka.
Då det bara finns plats för 20 personer och detta är ett efterlängtat event kan det vara så att platserna tar slut direkt. Så mejla Christian direkt så får ni besked om ni får vara med och ett kontonummer.
Pris för 4 glas bubbel (totalt ca 45cl) och Anders babbel och tilltugg är: 400kr för medlemmar och 475 för ofrälse. Årsavgiften är nu facila 250kr och betalas in till Christian om ni vill vara med oss.
Ät och må gott smågrisar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar